CRUELTY FREE MERKER / HYGIENE OG KROPP

Eco Tools

Jeg har et nytt favorittmerke!

Eco Tools er et merke som lager alt fra hårbørster til sminke børster og face rollers, og før jul så fikk jeg blant annet dusj svamp, hårbørste og kropps børste ´som jeg har testet ut over tid. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er fantastiske produkter. La meg fortelle deg hvorfor!

Eco Tools er et merke som fokuserer på renest mulig produkter, både for forbrukerne og planeten. De ønsker å lage produkter som passer inn i dagens utvikling, hvor vi har mye fokus på mindfullness og en livsstil med velvære og selvpleie.

Produktene er etter min mening av svært god kvalitet, de er «rene» og delikate i uttrykket, og de har en svært fornuftig pris. I tillegg er merket både 100% vegansk og 100% cruelty free. Pakningene deres er laget med biologisk nedbrytbart papir og de har stor tro på å redusere avfall og bruke resirkulert aluminium og resirkulert plastikk i produktutviklingen. Det jeg kanskje synes er gøyest av alt er at du kan plante den biologiske nedbrytbare delen, da den er laget av frø, og sitte igjen med vakre villblomster. Hvor kult er det?

Med andre ord så er Eco Tools et svært omtenksomt merke, både med tanke på forbrukerne, dyrene og planeten! Tommel opp fra meg!

Eco Tools kan du få kjøpt mange ulike steder, for eksempel Apotek 1, Blivakker.no og coverbrands.no.

Har du prøvd Eco Tools før?

– Silje

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar