CRUELTY FREE MERKER / MAKEUP

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills ble startet av Anastasia Soare, ved å åpne en enkelt salong i nettopp Beverly Hills.

Det er et makeup merke, som er spesielt kjent for sine øyebryns produkter. Anastasia var den aller første som introduserte «Brow Shaping», og skapte produkter som hun baserte på sin egen patenterte metode; Golden Ratio Eyebrow Shaping. Grunnen til dette var Anastasia egen fascinasjon av øyebryn, og hun mente de skulle formes i harmoni med den enkeltes ansikt og benstruktur. I stedet for å fokusere på «perfeksjon», legger hun fokuset på balanse og proporsjoner.

Om du er som meg, og blir litt usikker på hva «Golden Ration Eyebrow Shaping» egentlig betyr, så handler det altså om proporsjonene mellom øyebryn, øye, nese og munn. Jeg anbefaler å trykke inn her om du vil vite mer om akkurat dette.

Anastasia har et hav av øyenbryns produkter, og jeg har tidligere brukt både penner, blyanter, geleer osv.. Jeg har alltid vert svært fornøyd, og ender til stadighet opp med å kjøpe ABH igjen. Jeg har også opplevd at de har stor variasjon i fargespekteret, og at de derfor har noe for alle. Jeg har ikke testet noen av de andre produktene de fører, så om noen har tips om produkter jeg må prøve, så del gjerne i kommentarfeltet.

Anastasia Beverly Hills er godkjent Cruelty Free gjennom Både PETA og Dyrevernalliansen lister, og derfor helt trygt å kjøpe! Prisene kan være litt stive for noen, men produktene er av svært god kvalitet.

Hvilke produkter er dine favoritter fra ABH? Del gjerne under 🙂

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar