CRUELTY FREE MERKER / NEGLELAKK

Nailberry

Nailberry er et neglelakkmerke som ble startet i London i 2012. Det hele startet med en lakkbar, og har på kort tid vokst til å være et prisvinnende merke. Merket ble skapt av en kvinne som heter Sonia, og på bakgrunn av at hun selv opplevde at mange kvinner hadde tørre og slitte negler som resultat av livsstil, forurensing og dårlig manikyr. Resultatet av dette ble neglelakk linjen som heter L’Oxygéné, som er en sunnere neglelakk som skal bygge opp og styrke neglene i stedet for å ødelegge dem.

Hele kjernen i filosofien til merket er helse og velvære, med stor respekt for miljøet og naturen. Merket er sertifisert både cruelty free og vegansk gjennom PETA, i tillegg til å være sertifisert Halal gjennom organisasjonen International Halal Integrity Alliance. Ingen av ingrediensene i produktet kommer derfor fra dyr, samtidig som hverken ingrediensene eller det ferdige produktet blir testet på dyr. I tillegg til å være sertifisert, er de også stolte over at formlene de bruker er «12 Free», noe som vil si at de ikke inneholder de 12 vanlige giftstoffene som man finner i størsteparten av neglelakken på markedet.

Jeg kom først over dette merket høsten 2020 når jeg var på jakt etter cruelty free neglelakk. Jeg synes fargene er veldig fine, men opplevde nok først at det var litt vanskelig å finne stort utvalg i begynnelsen. Jeg har funnet ut at de selges på Illums Bolighus og på nettbutikken Miinto. For oss som bor i Bergen selger de også dette merket på den nydelige butikken HEIM på Bryggen.

Prisen på produktet varierer litt fra sted til sted, men ligger på ca 200 kr per flaske. Litt pricy, men for kvaliteten og sikkerheten om et bra produkt – så synes jeg det er verdt hver krone 🙂

Har dere prøvd ut Nailberry? Har dere tips om andre neglelakker som er cruelty free?

– Silje

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar