CRUELTY FREE MERKER / HUDPLEIE

Dermalogica

Dermalogica er et av mine favorittmerker, og har vert det i flere år. De har utrolig mange forskjellige produkter og serier – med andre ord noe for alle.

Dermalogica er i følge nettsiden fri fra kunstige fargestoffer og parfymer, fri fra mineraloljer, lanolin, parabener, S.D.-alkohol og mikroplast. Jeg har prøvd flere av de ulike seriene, og opplever at de produkter både for sensitiv hud og normal hud. Prisen er relativt høy, men produktene er svært gode, og det er god størrelse på flaskene.

Viktigst av alt er Dermalogica sertifisert både av PETA og The Leaping bunny, som kan bekrefte at verken ingrediensene eller de ferdige produktene deres er testet på dyr. Det bekrefter også at hverken produsenter eller leverandører tester på dyr.

Dermalogica tar også ansvar på flere områder, blant annet ved å gi støtte til FITE (Financial Independence Through Entrepreneurship), som er globalt initiativ som har som mål å gjøre kvinnelige grundere økonomisk uavhengige. På nettsiden sier de følgende;

«Vår idé er å gi kvinnelige gründere adgang til mikrolån, som kan hjelpe dem med starte eller utvikle sin egen bedrift. Lån til kvinner skaper en positiv effekt med ringvirkninger som forbedret sunnhet, utdannelse og velferd for alle medlemmer i en husstand – og også for lokalsamfunnet i sin helhet. Alt de trenger er en mulighet til å lykkes! »

HEntet fra dermalogica sin egen hjemmeside

Jeg anbefaler alle å prøve ut dette merket, men pass på å gå til en sertifisert forhandler, slik at du får garantert ekte og ferskt produkt i tillegg til profesjonell hjelp til å velge de riktige produktene!

– Silje

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar