CRUELTY FREE MERKER / HUDPLEIE

Ole Henriksen

Ole Henriksen er et dansk merke, som startet som en salong i Los Angeles. De har fokus på skandinavisk enkelhet, naturlige ingredienser, samtidig som de ønsker å gi en luksuriøs opplevelse.

Ole Henriksen er hundre prosent cruelty free i følge både PETA og den norske organisasjonen Dyrevernalliansen. Merket har bekreftet at ingen av ingrediensene eller de ferdige produktene de selger blir testet på dyr. De bekrefter også at verken produsentene eller leverandørene de bruker tester på dyr. Ole Henriksen blir heller ikke solgt i Kina, eller andre land hvor dyretesting er påbudt.

Det er dog verdt å nevne at Ole Henriksen eies av Kendo, som er et datterselskap av LVMH og som ikke er cruelty free og tester sine produkter på dyr. Ole Henriksen sin operasjon er dermed helt og fullt dyrevennlig, samt godkjent på PETA og Dyrevernalliansen sine lister, men eierne er ikke det.

Har du testet Ole Henriksen? Legg gjerne igjen en kommentar med dine erfaringer 🙂

– Silje

Ingen kommentarer

    Legg igjen en kommentar